GIGABYTE a prezentat SSD-ul Aorus Gen4 7300 cu viteze de citire de până la 7,3 GB/s

Gigabyte și-a extins gama de SSD-uri M.2 cu noua serie SSD Aorus Gen4 7300. Producătorul a dezvăluit mai multe detalii despre noile modele la începutul acestei săptămâni, prin intermediul unui comunicat de presă publicat pe site. 

Noile SSD-uri AORUS Gen4 7300 au interfața PCI-Express 4.0 x4, NVMe 1.4 și pot atinge viteze de până la 7.300 MB/s în citire secvențială, fiind de două ori mai rapide decât un SSD PCIe 3.0 și de până la 13 ori mai rapide decât un SSD SATA. Seria va cuprinde inițial două modele cu capacități de stocare diferite, de 1TB și 2TB. 

AORUS Gen4 7300 are la bază un controler de memorie Phison E18 cu opt canale, 2 GB de memorie cache DDR4 și cipuri de memorie NAND 3D TLC. Vine de asemenea echipat și cu un radiator, care poate fi îndepărtat în cazul în care vrei să apelezi la o altă soluție pentru răcire care se află deja pe placa de baza. Apropo de asta, SSD-ul este compatibil cu plăcile de bază care suportă PCIe 4.0 NVMe M.2, dar și cu o consolele PlayStation 5. 

Detaliile despre prețul și disponibilitatea SSD-ului Gigabyte AORUS Gen4 7300 nu au fost încă dezvăluite, dar ne așteptăm să apară noi vești în curând, pe site-ul Gigabyte

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.