Samsung duce monitoarele ultrawide la nivelul următor. Producătorul a lansat un model de 57 de inch!

Samsung a anunțat patru noi modele de monitoare la începutul evenimentului CES 2023. Două dintre acestea sunt monitoare de gaming, unul este destinat creatorilor și fotografilor, iar cel din urmă este pentru productivitate și divertisment. De departe însă, cel mai interesant model este Odyssey Neo G9, primul monitor de gaming din lume cu cu rezoluție dublu UHD. 

Odyssey Neo G9 (G95NC) nu este doar cel mai bun monitor de gaming al companiei de până acum, ci și cel mai mare. Noul model păstrează ecranul LCD VA iluminat cu tehnologia de panou Mini LED a predecesorului său, dar crește dimensiunea diagonalei de la 49 la 57 de inch. Are o curbură 1000R, un aspect ratio de 32:9 și rezoluție de 7.680 x 2.160, ceea ce înseamnă că practic sunt două monitoare 4K UHD plasate unul lângă celălalt. 

Noul Odyssey Neo G9 se mândrește și cu primul suport DisplayPort 2.1 din lume, care oferă o lățime de bandă de 54 Gbps, aproape dublu față de DisplayPort 1.4a (32 Gbps) și  mai mult decât lățimea de bandă HDMI 2.1 (48 Gbps). Singurele dispozitive care acceptă acest standard în prezent sunt plăcile grafice AMD Radeon RX 7900 XTX și 7900 XT. 

Prețurile și disponibilitatea nu au fost încă publicate oficial, dar mai mult ca sigur Odyssey Neo G9 de 57 de inch nu este pentru cei cu buget redus. Modelul anterior de exemplu, este disponibil la un preț de aproximativ 1200 USD. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.