Fractal Design a lansat o carcasă cu panou frontal din lemn

Fractal Design a dezvăluit săptămâna aceasta o nouă carcasă premium pentru PC-uri. Noul model se numește North, promite un airflow de invidiat, are un design modular și este dotată cu elemente din alamă, oțel și.. lemn! 

Fractal Design North este compatibilă cu plăcile de bază ATX, mATX și ITX, și acceptă GPU-uri cu o lungime de până la 355 mm sau 300 mm cu un radiator frontal de 360 ​​mm. Carcasa are 7 sloturi de expansiune și suportă până la 8 ventilatoare de 120mm sau 6 de 140mm. Vine echipată din fabrică cu două ventilatoare PWM de 140 mm, două porturi USB 3.0 și un USB 3.1 Gen 2 Type-C în partea de sus a panoului frontal. 

Dacă nu ar avea panou frontal din lemn, Fractal North ar fi practic că orice altă carcasă. Elementele din stejar sau nuc însă, îi schimbă total look-ul și o fac să se potrivească în orice decor, nu doar în camera unui gamer. “North ajută la reimaginarea setup-ului de gaming, introducând materiale naturale și detalii personalizate pentru o carcasă care se integrează elegant în spațiul de locuit. Îmbinând designul și ingineria fluxului de aer, carcasa are ventilație din plasă cu model fin și un panou frontal realizat din nuc sau stejar real”, au declarat cei de la Fractal în comunicatul de presă publicat pe 7 decembrie. 

Află mai multe despre North din teaserul publicat pe YouTube de Fractal Design: 

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.