Capitolul 4 din Fortnite primește suport pentru Unreal Engine 5.1

Al patrulea capitol din Fortnite vine cu mai multe schimbări importante. Pe lângă o insulă nouă, motociclete, arme noi sau skin-urile pentru Hulk, Doom Slayer sau Geralt of Rivia, titlul primește și o grafică de invidiat, obținută în Unreal Engine 5.1. 

Unreal Engine 5 a devenit disponibil pentru dezvoltatorii de jocuri la începutul acestui an și este considerat a fi unul dintre cele mai puternice motoare grafice de pe piață. Fortnite a trecut la Unreal Engine 5 încă de anul trecut, odată cu cel de-al treilea capitol al jocului, iar acum a venit timpul să treacă la nivelul următor. Conform unui articol postat pe blogul Epic Games, sezonul 4 va beneficia de cele mai noi și mai inovatoare caracteristici, prin intermediul Unreal Engine 5.1. Poate că Fortnite nu este primul joc care-ți vine în minte atunci când te gândești dacă să-ți cumperi o placă video nouă, dar s-ar putea să te bucuri și aici de avantajele unui sistem performant.

Unreal Engine 5.1 oferă suport pentru mai multe tehnologii, cum ar fi Nanite, Lumen, Virtual Shadow Maps și Temporal Super Resolution. Pe scurt, Nanite oferă o geometrie arhitecturală foarte detaliată, Lumen este responsabil cu reflexiile de pe materialele lucioase și apă, Virtual Shadow Maps creează umbre foarte detaliate, chiar și pentru fiecare cărămidă sau frunză pe care o vezi în joc, iar Temporal Super Resolution reprezintă un upgrade pentru Temporal Anti-Aliasing și oferă imagini de înaltă calitate la un framerate ridicat. Toate aceste tehnologii vor fi suportate atât pe PC, cât și pe PlayStation 5, Xbox Series X|S și cloud gaming. 

Pe lângă UE 5.1, cea mai notabilă schimbare este noua insulă din Fortnite, care include o serie de noi puncte de interes numite The Citadel, Anvil Square, Brutal Bastion sau Frenzy Fields. De asemenea, este disponibil și un vehicul nou, o motocicletă de tip dirt bike numită “trail thrasher”, mai multe “reality augments” care oferă diverse avantaje jucătorilor, arme noi, inclusiv o pușcă care trage cu lame și… abilitatea de a te rostogoli într-un bulgăre de zăpadă uriaș, 

Află mai multe despre capitolul 4 din Fortnite din trailerul publicat de Epic Games:

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.