Cooler Master lansează a doua generație de coolere termoelectrice pentru CPU

Cooler Master s-a aliat încă o dată cu Intel pentru a construi a doua generație de coolere termoelectrice MasterLiquid ML360 Sub-Zero. Noile modele primesc terminația EVO și promit să ofere o răcire de top, sub temperatura ambientală. 

Vestea a fost publicată pe Twitter pe 1 decembrie, alături de un clip în care putem vedea câteva elemente de design ale cooler-ului AIO. ML360 Sub-Zero EVO va avea un radiator de 360 ​​mm, un waterblock îmbunătățit și o pompă reproiectată, care teoretic ar trebui să funcționeze la niveluri de zgomot mai scăzute decât în cazul generației anterioare. 

Având în vedere că poate răci procesorul sub temperatura ambientală, Sub-Zero EVO vine neapărat dotat și cu o soluție pentru condens. Aici intră în poveste Intel, cu a sa tehnologie Intel Cryo Cooling, care folosește algoritmi avansați și monitorizarea hardware pentru a menține lucrurile sub control și uscate în interiorul carcasei. 

La fel ca în cazul primei generații, coolerul PC este conceput special pentru pasionații de overclocking. Acesta va fi compatibil doar cu procesoarele Intel i7 sau i9 deblocate, din generațiile 12 sau 13. Prețul nu a fost confirmat încă, dar ne așteptăm să fie destul de piperat, cel puțin în primele luni de la lansare. Potrivit anunțului publicat de Cooler Master, vom afla mai multe detalii la începutul anului viitor. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.