Blizzard a publicat trailerul pentru al doilea sezon Overwatch 2

Blizzard și-a surprins plăcut fanii cu publicarea trailerului pentru al doilea sezon Overwatch 2. Una dintre cele mai importante noutăți este debutul lui Ramattra, primul tanc care își poate schimba complet abilitățile și stilul în orice moment al jocului. Sună foarte bine dacă joci cu el, dar foarte rău dacă joci împotriva lui. Probabil va schimba destul de mult dinamica echipelor, așa cum preconizează și Blizzard: “Sezonul 2 aduce multe actualizări semnificative de conținut pe care suntem încântați să le împărtășim cu voi și abia așteptăm să vedem cum Ramattra schimbă starea actuală a jocului.”

Deși subiectul principal al trailerului este conținutul din sezonul 2, clipul mai dezvăluie și câteva informații despre evenimentele cu perioadă limitată care se vor desfășura în curând. The Lunar New Year și Winter Wonderland vor reveni și anul acesta, la pachet cu skin-uri tematice pentru jucătorii care își finalizează challenge-urile. Primul eveniment de la începutul anului viitor se va numi Battle for Olympus și se va desfășura în perioada 5 – 19 ianuarie 2023. Desigur, va fi inspirat din mitologia greacă și va include și câteva skin-uri interesante pentru Roadhog (Cyclops), Ramattra (Poseidon), Lúcio (Hermes), Widowmaker (Medusa), Reinhardt (Minotaur) și Pharah (Hades). 

Sezonul 2 aduce în plus și câteva modificări ale echilibrului jocului. Potrivit Blizzard, puterea lui Sojourn va fi redusă, în timp ce Doomfist va primi câteva îmbunătățiri “care îi susțin mai bine rolul în prima linie a echipei”. Câteva ajustări pe ici pe colo vor primi și Ana, Bastion, Junker Queen, Kiriko, Mercy și Symmetra.

Al doilea sezon din Overwatch 2 se lansează pe 6 decembrie 2022. Află mai multe din trailerul publicat astăzi pe YouTube: 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.