În curând, SSD-urile Kingston FURY Renegade vor avea radiatoare

A doua generație de SSD-uri FURY Renegade a fost optimizată pentru a reduce atât timpii de încărcare, cât și temperaturile. Noile modele vor fi compatibile cu PlayStation 5 și vor avea capacități de până la 4TB. 

Kingston a anunțat upgrade-ul pe 14 noiembrie, prin intermediul unui comunicat de presă publicat pe site-ul oficial. Conform declarațiilor lui Liny Cheliyan (EMEA Business Manager), “designul SSD-ului Kingston FURY Renegade împinge limitele tehnologiei PCIe Gen4 pentru a oferi utilizatorilor stocare de înaltă performanță pentru a completa cele mai recente procesoare și GPU-uri. Odată cu lansarea modelului cu radiator, utilizatorii vor putea să atingă standardele din ce în ce mai înalte ale viitoarelor platforme de gaming, cu viteză și stabilitate termică.”

Divizia de gaming Kingston Technology a gândit noul model de SSD special pentru PC-urile de gaming și consolele PS5. FURY Renegade va avea un format M.2 2280 cu interfață PCIe NVMe, viteze de citire de până la 7.300MB/s și scriere până la 7.000MB/s și desigur, un radiator. Utilizatorii vor putea alege între două modele:  radiator din aluminiu grafen cu profil redus – pentru cei care au un spațiu limitat în carcasă sau un radiator mai mare, dar dotat cu un strat suplimentar de dispersie termică. 

Kingston FURY Renegade va fi disponibil în variante de 500GB, 1, 2 sau 4TB și potrivit Kingston, va beneficia de o garanție de 5 ani și de suport tehnic gratuit. Află mai multe despre modelul cu radiator de pe site-ul Kingston.

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.