HyperX a lansat căștile de gaming Cloud Stinger 2 Wireless

La mai puțin de 3 luni de la lansarea căștilor de gaming Cloud Stinger 2, HyperX revine cu noutăți, de data asta în variantă wireless. 

Cei de la HyperX au publicat pe 14 noiembrie un comunicat de presă prin intermediul căruia au anunțat că “au tăiat firele” căștilor de gaming HyperX Cloud Stinger 2. “Noile căști Cloud Stinger 2 Wireless oferă jucătorilor un design de calitate și confort și o experiență audio uimitoare DTS Headphone:X la un preț accesibil, fără interferențe prin cablu […] sunt o opțiune excelentă pentru jucătorii care își doresc o experiență mai captivantă în joc, cu libertatea și flexibilitatea de a se juca fără cabluri”, a declarat Nate Almond, audio business manager la HyperX.

Noile căști gaming pot fi conectate atât prin intermediul unui cablu USB de 0.5m, cât și prin wireless 2.4 GHz. Potrivit declarațiilor companiei, noul model ar trebui să reziste până la 20 de ore cu o singură încărcare – asta dacă le folosești cu volumul setat la 50%. Cântăresc au 275 de grame, difuzoare de 50mm, sunet surround 7.1 și cupe care se rotesc până la 90 de grade. Microfonul nu este detașabil, dar e destul de flexibil și vine la pachet și cu tehnologie noise cancelling. 

Se pare că prețul libertății este în jur de 50 USD în cazul HyperX. Cloud Stinger 2 au un preț recomandat de 49.99 de dolari, în timp ce varianta wireless este listată pe site-ul producătorului cu un preț recomandat de 99.99 USD. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.