Modern Warfare II bate recordul Call of Duty cu 1 miliard de dolari în 10 zile

Dacă ești în căutare de jocuri noi care sunt apreciate și sparg recorduri, e timpul să iei în considerare titlul despre care discutăm azi. Call of Duty: Modern Warfare II a depășit recordul anterior stabilit de Black Ops II în 2012 (1 miliard de dolari în 15 zile). Activision Blizzard a anunțat pe 7 noiembrie prin intermediul unui comunicat de presă că noul titlu a depășit veniturile globale de 1 miliard de dolari în primele 10 zile de la lansare. 

Mai mult decât atât, Modern Warfare II a avut venituri de peste 800 de milioane de dolari doar în primele trei zile. Potrivit Business Wire, titlul a avut parte de un weekend de deschidere record, depășind chiar și cele mai importante filme lansate în 2022 – Top Gun: Maverick și Doctor Strange in Multiverse of Madness. 

“Vă mulțumesc, jucători Call of Duty, pentru că lansarea lui Modern Warfare II este demnă de cărțile recordurilor, precum și cea mai mare lansare de divertisment a anului. Este onoarea și privilegiul nostru să oferim un astfel de weekend istoric de lansare pentru cei mai buni fani din lume. Oricât de uimitoare a fost această lansare, Call of Duty are mult mai multe de oferit. Un nivel fără precedent de suport pentru universul Modern Warfare este la orizont, iar lansarea Warzone 2.0 este aproape. Este un moment incredibil pentru franciză”, a declarat Johanna Faries, Director General, Call of Duty. 

Call of Duty: Warzone 2.0 a fost anunțat în septembrie, iar lansarea va avea loc în curând, pe 16 noiembrie 2022, ca parte a primului sezon din Call of Duty: Modern Warfare II. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.