Motorola lucrează la un telefon cu ecran retractabil

Telefoanele pliabile au apărut pe piață de ceva vreme, Samsung fiind principalul producător care a reușit (oarecum) să aibă succes cu un astfel de concept. Deși asta e mai mult o nișă și nu oricine își dorește un telefon care își poate schimba dimensiunile, Motorola tocmai a mai făcut un pas în față în acest domeniu. Doar că de data asta nu vorbim despre un telefon pliabil, ci despre unul care se… rulează. 

În cadrul evenimentului Lenovo Tech World 2022 organizat de compania mama săptămâna aceasta, cei de la Motorola au prezentat un concept destul de interesant: telefonul retractabil cu ecran OLED care se extinde și se contractă prin apăsarea unui buton. În modul standard are o dimensiune de aproximativ 5 inch și se poate transforma aproape instant într-un telefon de 6,5 inch. Practic, utilizatorii ar putea deține în același timp un telefon mai mic decât iPhone 13 mini, dar la fel de mare cât un iPhone 14 Pro Max. 

Pe lângă noul concept de smartphone, se pare că Lenovo mai are în lucru și un laptop care funcționează pe același principiu și care, conform lui Luca Rossi (vicepreședinte executiv și președinte al grupului de dispozitive inteligente la Lenovo), “va duce multitasking-ul, aplicațiile de navigare și de mobilitate la un alt nivel”.  

Vezi cum funcționează cele două dispozitive în prezentarea Lenovo de mai jos:

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.