Sony a dezvăluit un trailer nou God of War Ragnarok și un controller PS5 în ediție limitată

Având în vedere că lansarea God of War Ragnarok se apropie cu pași repezi, cei de la Santa Monica au dezvăluit încă un trailer în cadrul evenimentului Sony State of Play de pe 13 septembrie. 

Clipul are aproximativ 3 minute și prezintă atât scene din story mode, cât și in-game. Îl putem vedea pe Kratos luptându-se cu diverși monștri, dar și cu afirmațiile deloc încurajatoare ale colegilor săi de breaslă. De cealaltă parte, Atreus luptă pentru a păstra un secret important care are legătură într-un fel sau altul cu protecția tatălui său. În trailer sunt prezenți de asemenea și Freya, Thor, câteva valkirii, dar și o scenă memorabilă cu Atreus trăgând o săgeată într-o eclipsă. 

 

 

Pentru a sărbători cum se cuvine lansarea jocului, Sony a anunțat că odată cu această ocazie va deveni disponibil și un model nou de controller DualSense pentru PS5, în ediție limitată. Bineînțeles, design-ul acestuia va fi inspirat din cultura nordică – va fi albastru cu alb și va avea un desen cu un urs și un lup, reprezentandu-i pe protagoniștii jocului.

God of War Ragnarok se lansează pe 9 noiembrie 2022 pe PS4 și PS5. Controllerul va deveni disponibil în aceeași zi, însă va putea fi comandat în avans încă de pe 27 septembrie. Uite cum va arăta: 

 

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.