Corsair a anunțat K100 Air, cea mai subțire tastatură de gaming

Corsair a anunțat o nouă tastatură de gaming, care combină un design ultra-subțire cu tehnologia wireless și cu materiale rezistente.

K100 Air este noua tastatură mecanică prezentată de Corsair, cu o dimensiune considerabil redusă față de alte modele, dar cu o performanță peste medie. Are iluminare RGB, carcasa este realizată din aluminiu și are o grosime maximă de doar 17mm, cu 11mm în punctul cel mai subțire. K100 dispune de switch-uri Cherry MX Ultra Low Profile și oferă 3 moduri de conectare: prin Slipstream Wireless, prin cablu USB, pe PC sau Mac (cu un polling rate de 8,000Hz), sau prin Bluetooth – cu până la 3 dispozitive, între care va putea comuta doar prin apăsarea unui singur buton. Mai mult decât atât, are și 4 taste macro pe care le poți personaliza, dar și o rotiță din aluminiu pentru volum.

Corsair K100 Air nu stă rău nici la capitolul autonomie: “bateria tastaturii oferă o autonomie de 50 de ore cu iluminarea RGB pornită sau până la 200 de ore cu iluminarea oprită, astfel încât să poată trece mai mult de o săptămâna între încărcări” au declarat cei de la Corsair în comunicatul de presă publicat pe site. 

Prețul pentru tastatura gaming nu a fost dezvăluit încă, dar cu siguranță vom afla mai multe în ziua lansării, pe 4 octombrie 2022. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.