In weekend te poți juca gratuit Far Cry 6!

Dacă n-ai alte planuri pentru weekend și ești pasionat de jocuri FPS și războaie de gherilă, uite o veste bună pentru tine: Far Cry 6 poate fi jucat gratuit până pe 7 august! 

Povestea din Far Cry 6 se desfășoară în prezent, într-o țară fictivă numită Yara. Personajul principal este Dani Rojas (poți alege să fie bărbat sau femeie), un orfan din insulele tropicale Yara, care vrea să fugă în SUA. Totodata, un rol important în evenimentele jocului și în aventura lui Dani îl joacă si El Presidente, care este interpretat de actorul Giancarlo Esposito (Breaking Bad). 

Poți ajunge la finalul jocului în aproximativ 22 de ore, însă doar în cazul în care te grăbești. Dacă vrei să aflii cât mai multe detalii despre poveste, cel mai probabil va trebui să petreci peste 50 de ore în joc. Oricum, dacă testezi Far Cry 6 și afli că îți place mai mult decât credeai, îl poți cumpăra cu reducere de 60% în perioada asta. E disponibil pe Ubisoft Store, Epic, Xbox și PS4/5 (variantele Deluxe și Ultimate). 

În locul tău l-aș descarcă imediat, însă dacă vrei să afli mai multe detalii despre weekendul Far Cry, poți citi aici anunțul oficial al celor de la Ubisoft.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.