Snapchat lansează o versiune pentru desktop

După mai bine de 10 ani de când Snapchat și-a făcut apariția pe dispozitivele mobile, aplicația devine disponibilă și pe desktop, în varianta web. Conform unui articol publicat de Snapchat, peste 100 de milioane de utilizatori folosesc aplicația în fiecare lună, pentru apeluri video sau audio. În curând, aceștia vor putea să acceseze chat-ul, să trimită poze sau videoclipuri sau chiar să folosească celebrele filtre ale aplicației direct de pe un PC sau un laptop

Utilizatorii Snapchat Desktop vor avea totuși câteva limitări, cel puțin la început. În momentul lansării, acesta va funcționa exclusiv pe Google Chrome, și doar pentru abonații Snapchat+. Lansarea va avea loc inițial în Statele Unite, Regatul Unit, Canada și Australia, pentru ca apoi să se extindă și în câteva țări din Europa și Emiratele Arabe. În cele din urmă, aplicația va deveni disponibilă și la scară globală. 

Subscripția Snapchat+ a fost lansată în urmă cu doar câteva săptămâni, oferindu-le acces abonaților la câteva funcții suplimentare pentru 3.99 de dolari pe lună. Printre ele se numără posibilitatea de a schimba pictograma aplicației, de a vedea o listă cu userii care ți-au vizualizat story-ul sau fixarea unui anumit chat în partea de sus a aplicației. 

Momentan e mult prea devreme să ne pronunțăm, însă dacă Snapchat for Web va fi bine optimizat și va deveni disponibil pentru toți utilizatorii, există posibilitatea ca majoritatea tinerilor să își ia adio de la aplicațiile clasice pentru video call – care prin comparație par mult mai… serioase, ca să nu le spunem plictisitoare. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.