Heroes of the Storm nu mai primește conținut nou

După șapte ani de la lansare, Heroes of the Storm trece oficial în etapa de ‘întreținere’ și nu mai primește conținut nou. 

Fanii Heroes of the Storm au aflat vestea pe 8 iulie, odată cu publicarea unui nou articol pe blogul Blizzard. Conform declarațiilor dezvoltatorului, jocul va avea aceeași soartă ca celebrele titluri StarCraft și StarCraft II: “Pe viitor vom continua rotațiile între sezoane și eroi. Magazinul din joc va rămâne deschis, însă nu există planuri pentru adăugarea de conținut nou pe care fanii să-l poată cumpăra. Patch-urile viitoare se vor concentra în primul rând pe sustenabilitatea clienților și pe remedierea bug-urilor, cu mici actualizări, în funcție de necesități.” 

Bineînțeles, cei de la Blizzard n-au uitat să includă în anunțul nostalgic de pe blog și câteva mulțumiri pentru fanii care le-au fost alături în ultimii 7 ani, unii dintre ei construindu-și chiar și sisteme gaming personalizate pentru acest joc: “Continuați să fiți una dintre cele mai pasionate comunități ale noastre, vă suntem recunoscători pentru dăruirea și sprijinul vostru și, ca întotdeauna, așteptăm cu nerăbdare să vă vedem în Nexus.” 

Cadoul de despărțire al dezvoltatorilor pentru jucători va fi un mount incredibil de rar, numit Epic Arcane Lizard. Acesta va deveni disponibil pentru toți jucătorii odată cu noul patch, care se va lansa săptămâna viitoare. 

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.