Ubisoft dezvăluie imagini din Skull and Bones și pregătește încă un eveniment pentru septembrie

Cei de la Ubisoft au fost destul de tăcuți în ultimul timp, dar se pare că a fost doar liniștea dinaintea furtunii. Conform unui nou articol postat pe 5 iulie pe blog-ul Ubisoft, compania ne-a pregătit mai multe vești noi în perioada următoare. Pe lângă dezvăluirea primelor scene de gameplay din noul joc Ubisoft Skull and Bones care va avea loc în curând, Ubisoft a pregătit încă un eveniment pentru luna septembrie. 

Skull and Bones este unul dintre cele mai analizate titluri din ultimii ani, având la activ o mulțime de zvonuri cu privire la datele de lansare, mecanismul și stilul de gameplay al jocului. Toate speculațiile despre jocul cu pirați vor fi lămurite însă pe 7 iulie 2022 la ora 21:00, când este programat un nou eveniment Ubisoft. Prezentarea va fi disponibilă atât pe YouTube, cât și pe Twitch

Pe lângă Skull and Bones, Ubisoft plănuiește să ne dezvăluie și alte “actualizări și știri despre mai multe jocuri și proiecte de la echipele Ubisoft din întreaga lume”, însă abia spre toamnă, în septembrie. Ubisoft nu a confirmat niciun joc pentru eveniment, dar avem câteva motive întemeiate să credem că printre ele se va afla și Assassin’s Creed. Luna trecută, dezvoltatorul a declarat că viitorul lui Assassin’s Creed va fi dezvăluit în timpul unui eveniment din septembrie. Ubisoft Forward va avea loc pe 10 septembrie 2022, la ora 22:00 (România), pe YouTube și Twitch. 

În alte știri, Ubisoft tocmai a decis să inchidă o serie de servicii online pentru câteva jocuri mai vechi, printre care se află și Assassin’s Creed 2 și 3, dar și Far Cry 3. Conform dezvoltatorului, “închiderea serviciilor online pentru unele jocuri mai vechi ne permite să ne concentrăm resursele pe oferirea unor experiențe mai bune pentru jucătorii care joacă titluri mai noi sau mai populare”. 

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.