Atari împlinește 50 de ani și face cinste cu 90 de jocuri!

Atari împlinește jumătate de secol de când a pus bazele gamingului modern. Pentru a sărbători cum se cuvine, compania lansează în 2022 o colecție de peste 90 de jocuri, printre care și 6 titluri noi. 

Titlul se numește sugestiv, ‘Atari 50: The Anniversary Celebration’, și este descris ca fiind un muzeu virtual interactiv, care ne va arăta importanța Atari în industria de gaming. Experiența va include trivia din istorie, antichități digitale, interviuri video cu personaje cheie și multe, multe jocuri.  

Proiectul este realizat în parteneriat cu Digital Eclipse, un studio cu experiență în domeniul jocurilor clasice. Tot ei sunt responsabili și pentru Street Fighter 30th Anniversary Collection, Disney Afternoon, și Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection, care se lansează în curând. Wade Rosen (CEO Atari) a declarat că atunci „când vine vorba de emulare sau orice fel de remasterizare sau reinventare, nu există cineva mai bun decât Digital Eclipse”.

Pachetul aniversar va readuce la viață titluri retro de pe 6 platforme, inclusiv Atari 2600, Jaguar sau Lynx, iar printre ele vor fi și jocuri care nu s-au întâlnit vreodată cu o consola modernă. Pe lângă asta, 6 titluri noi nouțe sunt pregătite să își facă debutul: Swordquest: AirWorld, Haunted Houses, VCTR-SCTR, Neo Breakout, Quadratank, Yars’ Revenge Reimagined. 

Atari 50 se lansează în noiembrie 2022, pe PS4, PS5, Xbox One, sisteme PC, Nintendo Switch și Atari VCS. Urmărește mai jos trailerul de prezentare:

 

 

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.