‘Fallout: London’ are trailer nou, se lansează în 2023

Fallout: London este un mod de dimensiunea unui DLC pentru Fallout 4, care te trimite direct în Londra post-apocaliptică. 

 Proiectul a fost dezvoltat de o echipă de fani ai francizei Fallout, cunoscută sub numele de ‘The Folon Team’. Contrar tradiției, povestea jocului nu se mai desfășoară în America, ci chiar în capitala Angliei, Londra. 

Acțiunea începe în anul 2237, adică undeva între evenimentele dintre Fallout 1 și Fallout 2, și cu 50 de ani înainte de Fallout 4. Lumea va fi împărțită în șapte facțiuni, însă nu te aștepta ca printre ele să găsești vreo față cunoscută din titlurile anterioare. Nu uită că acțiunea se petrece totuși pe alt continent. Așa cum declară și dezvoltatorii pe site, obiectivul lor principal a fost să creeze facțiuni noi și să le integreze într-o cu totul altă cultură. 

Campania va fi un fel de călătorie în istoria Regatului Unit, iar harta fi o versiune comprimată a Londrei, care va include desigur o lista lungă cu locații cheie. În trailer se pot vedea Palatul Westminster, Tower Bridge sau London Eye. 

Planurile pentru Fallout: London au fost prezentate pe scurt încă de anul trecut, însă dezvoltatorii au confirmat abia acum lansarea din 2023. Cât despre platforme, se pare că situația nu e prea roz pentru console, jocul fiind planificat doar pentru sisteme PC. Iată ce declară dezvoltatorii în secțiunea de FAQ a site-ului oficial: “Nu intenționăm să aducem Fallout: London pe nicio altă platformă decât PC în acest moment. Anumite articole ar putea fi lansate separat însă. Iar comunitatea are permisiunea să adapteze respectivele articole și pentru alte platforme.” 

Vezi mai jos noul trailer pentru Fallout: London: 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.