Serverele Fall Guys au fost invadate de… furnici?

La aproape doi ani de la debutul Fall Guys pe PS4 și pe sisteme PC, jocul a devenit gratuit și a fost lansat pentru prima dată pe Nintendo Switch, Xbox Series X/S, PS5 și Epic Games Store.

Din păcate însă, lansarea Free for All nu a decurs conform planurilor. În timp ce barierele dintre jucătorii de pe platforme diferite au fost dărâmate, se pare că au apărut câteva probleme noi, mult mai grave. Chiar pe 21 iunie când a fost lansarea oficială a noii versiuni, serverele Mediatonic au decis că le-au fost atribuite prea multe task-uri și ar fi timpul să își ia o zi liberă. Astfel, pentru unii gameri a fost imposibil să intre într-un meci sau în unele cazuri chiar să deschidă jocul, iar alții au așteptat și peste 40 de minute pentru a le fi atribuiți colegii de echipă. 

Dar hei, măcar departamentul de marketing are simțul umorului. Conform postărilor de pe Twitter, dezvoltatorii au făcut un tort pentru a sărbători lansarea versiunii Free for all, însă l-au scăpat în interiorul serverelor. Pentru a-l curăța mai repede, au adăugat și niște furnici, care din păcate au înrăutățit situația. 6 ore mai târziu, au reușit să curețe 44% din furnici și 54% din glazura tortului. 

Serios vorbind acum, cei de la Mediatonic nu s-au așteptat ca jocul să se bucure de atât de multă popularitate în momentul în care a devenit free to play. Dacă ai întâmpinat și tu dificultăți cu Fall Guys în ultimele ore, nu dispera. Momentan se lucrează intens la soluții pentru remedierea tuturor problemelor și mai ales, se postează update-uri amuzante pe Twitter.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.