Final Fantasy VII a împlinit 25 de ani și a dezvăluit 5 vești noi!

Aniversarea de 25 de ani a francizei Final Fantasy VII a fost sărbătorită pe 16 iunie, prin intermediul unui stream difuzat pe canalul de YouTube Square Enix. Deși evenimentul a durat doar 14 minute, Yoshinori Kitase (Brand Manager FF) ne-a oferit nici mai mult nici mai puțin de 5 vești noi. Desigur, în centrul atenției a fost Final Fantasy VII Rebirth, dar și a doua parte a remake-ului FF7. 

Prima știre a evenimentului a fost despre Final Fantasy VII Remake Intergrade, care se lansează pe Steam chiar astăzi, pe 17 iunie. Mai mult decât atât, titlul a fost optimizat și pentru Steam Deck, consola portabilă a celor de la Valve. Până acum jocul a fost disponibil doar pe PS5 și Epic Games Store. 

Următoarele două știri au vizat titlurile Final Fantasy pe mobil. Au fost prezentate update-urile din Final Fantasy VII The First Soldier sezonul 3, dar și detalii despre noul proiect single-player, Final Fantasy VII Ever Crisis. Noul joc intră în faza closed beta în 2022. 

Și ca de obicei, spre final vin cele mai importante vești. Crisis Core Final Fantasy VII Reunion se lansează pe console gaming PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Steam și Nintendo Switch la sfârșitul anului. Prequel-ul a fost lansat inițial în 2008 pe PSP și urmărește povestea lui Zack Fair. Deși fanii francizei știu deja ce se întâmplă în cele din urmă cu personajul, povestea jocului rămâne în continuare interesantă și relevantă, având în vedere că influența lui Zack asupra lui Cloud este destul de importantă. 

Și bineînțeles, evenimentul nu putea fi încheiat fără să aflăm ceva nou despre proiectul de remake al francizei. Square Enix a dezvăluit primul trailer pentru partea a doua, care se numește oficial Final Fantasy VII Rebirth și va fi lansat la sfârșitul anului 2023. Mai mult decât atât, Yoshinori Kitase a confirmat că urmează și un al treilea joc, al cărui nume sau dată de lansare nu le știm încă. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.