Internet Explorer iese la pensie pe 15 iunie 2022

După 27 de ani de activitate, cel mai popular browser web pentru descărcarea Chrome sau Mozilla a ajuns la finalul carierei. 

Microsoft i-a pus gând rău lui IE încă de la lansarea lui Edge, în 2015. Odată cu apariția lui Windows 11, Internet Explorer a fost transformat în ‘IE Mode’ care putea fi găsit în setările Edge, iar recent, compania a anunțat că ‘viitorul Internet Explorer pe Windows 10 este în Microsoft Edge’. 

Și iată că a venit și ziua cea mare: miercuri, 15 iunie 2022 este data oficială în care Internet Explorer a fost deconectat de la aparate. Aplicația nu va mai fi prezentă pe sistemele cu cele mai recente versiuni Windows 10 ( 20H2 sau mai noi). Modul IE de pe Edge va fi disponibil totuși, cel puțin până la sfârșitul anului 2029 – pentru a oferi îndeajuns de mult timp pentru upgrade tuturor organizațiilor și departamentelor IT. 

Asistăm așadar la un eveniment istoric pentru internet și oarecum nostalgic, în special dacă ești născut în anii ’90. Trebuie să îi mulțumim așadar lui Internet Explorer pentru cei 27 de ani de activitate. De asemenea, îi mulțumim că ne-a învățat ce înseamnă răbdarea. 

Partea bună e că deși IE dispare, meme-urile încep să devină și mai amuzante. Iată cum a fost comemorat evenimentul pe Twitter: 

 

 

 

 

 

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.