Goat Simulator 3 se lansează în 2022 și va fi multiplayer!

În caz că nu știați, nu există Goat Simulator 2, ceea ce ne confirmă haosul care urmează să se întâmple în Goat Simulator 3. 

Coffee Stain a anunțat recent data de lansare a jocului, în timpul evenimentului Summer Game Fest. Goat simulator 3 primește upgrade destul de important, care probabil va duce debandada la următorul nivel. Titlul va fi de tip open world și le va da jucătorilor ocazia să exploreze o hartă imensă alături de încă 3 prieteni.

Goat Simulator 3 reia povestea dintr-o nouă locație, numită San Angora. Aici ai ocazia să găseșți câteva secrete, quest-uri speciale, sau să joci 7 tipuri de mini-jocuri în modul multiplayer. Pe lângă asta, povestea se populează și cu mai mulți NPC cu care poți interacționa când apar diverse evenimente sau… când vrei să-ți cumperi o înghețată. 

O altă noutate, caprele vor fi customizabile. Capra Pilgor va fi în continuare disponibilă, însă poți alege să joci cu multe alte modele, cărora le poți personaliza uneltele și ținuta. Le poți adăuga și diverse accesorii, de la role de hârtie igienică, până la tăvi de ceai. 

Conform declarațiilor lui Santiago Ferrero (director de creație la Coffee Ștain North), ‘Goat Simulator 3 este de departe cea mai grozavă experiență pentru o capră.’ Ne putem convinge în toamnă, când se lansează pe PlayStation 5, Xbox Series X/S și pentru sisteme gaming pe Epic Games Store

Vezi trailerul de lansare pentru Goat Simulator 3, care contrar aparențelor, nu este despre Dead Island 2: 

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.