Ce noutăți a prezentat Sony în cadrul State of Play? [Rezumat]

Evenimentul PlayStation State of Play a avut loc pe 2 iunie la ora 23:59 (România) și a venit cu peste 10 vești bune pentru gameri. Iată care sunt noutățile:

Resident Evil 4 se relansează pe 24 martie 2023, pe PS5 și cel mai probabil pe PSVR2. Conform declarațiilor dezvoltatorilor, jocul va fi foarte familiar fanilor seriei, dar în același timp va avea și o atmosfera fresh, potrivită pentru un joc horror din 2023.

Street Fighter 6 va avea premiera pe PS5 în 2023. Jocul va fi dezvoltat în engine-ul RE al celor de la Capcom (folosit și la Resident Evil Village sau Devil May Cry 5) și va include modurile de lupta prezente în titlurile anterioare, dar și încă două tipuri noi, numite World Tour și Battle Hub.

Final Fantasy XVI a intrat în etapa finală a procesului de dezvoltare și va fi lansat pe PlayStation 5 în vara anului 2023. În trailerul prezentat în cadrul evenimentului putem vedea noi Eikon-uri, dar și mai multe detalii despre noul sistem de luptă și libertatea pe care povestea o oferă jucătorilor.

Resident Evil Village pentru PlayStation VR2 este în curs de dezvoltare. Sony promite că titlul va deveni mult mai imersiv, grație tehnologiei de eye-tracking, a afișajului 4K HDR și bineînțeles, a sunetului 3D oferit de PS5. Cu siguranță va fi cel puțin interesant să putem explora castelul Dimitrescu în VR, dar mai ales să o vedem pe Lady D. atât de aproape.

Horizon Call of the Mountain ajunge și el în curând în VR, cu o poveste originală și o lume spectaculoasă. Protagonistul va fi Ryas, un fost războinic Shadow Carja care investighează o nouă amenințare gravă pentru Sundom. În călătoria sa va întâlni mai multe personaje vechi sau noi din Horizon, inclusiv pe Aloy.

The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapter 2: Retribution va fi lansat pe PS VR și PS VR2. Titlul va include mai multe upgrade-uri pentru arme, hărți sau unelte, dar și pentru amenințările care le vor ieși în cale jucătorilor în noua poveste din campanie.

No Man’s Sky decolează din nou către PS VR2, la 3 ani după apariția primului titlu din serie realizat pentru realitatea virtuală. Conform dezvoltatorilor, noua variantă pentru VR va fi mult mai imersivă, având în vedere puterea de care este capabil noul hardware al PS5 și PS VR2.

Jocul în care te transformi într-o pisică este pe drum! Se numește Stray și va avea premiera pe 19 iulie 2022. Titlul este dezvoltat de o echipă mică, dar super implicată. Pe lângă faptul că aproximativ 80% din angajați au acasă o pisica, la procesul de dezvoltare au participat personal Oscar and Jun, pisicile care își desfășoară activitatea chiar de la birourile din studio.

Marvel’s Spider-Man va putea fi jucat pe PC, cu mouse-ul și tastatura. Noul titlu remasterizat va include întreaga poveste principală, dar și continuarea din DLC-ul Marvel’s Spider-Man: The City That Never Sleeps.

Rollerdrome este un joc single player de skating cu… arme și bătaie. Titlul third-person shooter se lansează pe 16 August 2022 pe PS5 și PS4 și este dezvoltat de Roll7 și Private Division, dezvoltatorul și editorul jocului de skateboarding OlliOlli World.

The Callisto Protocol se lansează pe 2 decembrie și va avea o poveste cel puțin interesantă. Acțiunea se desfășoară pe ’luna moartă’ a lui Jupiter, Callisto, în anul 2320, iar protagonistul poveștii este  Jacob Lee, un deținut care trebuie să lupte pentru a supraviețui ororilor din închisoarea Black Iron.

Season: a Letter to the Future este un joc indie care se concentrează pe explorarea unei lumi noi și puțin ciudate, și pe întâlnirea jucătorului cu diverse personaje, pe care va trebui să le înregistreze. Titlul se lansează în toamna acestui an și conform declarațiilor de pe blogul PlayStation, va include câteva caracteristici speciale legate de controllerul DualSense.

Tunic, probabil unul dintre cele mai bune jocuri indie din 2022, se lansează pe PS5 și PS4 pe 27 septembrie. Este un joc plin de acțiune, care îți va testa reflexele și percepția în timp ce descoperi mistere, te lupți cu monștri, rezolvi puzzle-uri și explorezi mai multe lumi.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.