Fall Guys devine free to play pe toate platformele!

Dezvoltatorul Mediatonic a anunțat oficial noutățile în urmă cu puțin timp, prin intermediul unui stream pe YouTube și pe blogul Fall Guys. Începând cu data de 21 iunie 2022, unul dintre cele mai îndrăgite jocuri battle royale devine gratuit pe toate platformele! 

Jocul a fost lansat inițial pe PlayStation și PC în august 2020 și urma să fie lansat pe Switch și Xbox vara trecută, însă Mediatonic a amânat premiera pe celelalte platforme. Mai mult ca sigur dezvoltatorul a lucrat la funcțiile cross-play și cross-progression până acum, pentru că noul Fall Guys free to play va beneficia de aceste funcții pe toate platformele: Nintendo Switch, PlayStation 4 și 5, PC, Xbox One și Xbox Series X. 

Odată cu lansarea de pe 21 iunie, cei care dețin deja jocul pe PS4 sau Steam vor primi gratuit un pachet numit ‘Legacy’, care include câteva produse cosmetice și un season pass pentru sezonul 1 din Fall Guys: Free for All. 

Gamerii care nu primesc gratuit biletul de intrare în noul sezon Fall Guys îl pot cumpăra cu Show-Bucks, noua monedă oficială. Evident, mecanismul jocului îți va oferi mai multe ocazii să cheltui bani pe permise sau produse cosmetice din joc, însă poate fi și complet gratuit dacă îți dorești. Va exista în continuare un mod de progres care nu necesită un season pass și care va continua povestea din varianta plătită Fall Guys. 

Pre-înregistrarea este deja disponibilă pe site-ul Fall Guys, și vine la pachet cu beneficii și diverse cadouri în joc. În cazul în care dorești să te joci pe PC, jocul este proiectat să funcționeze destul de bine chiar și pe laptopuri gaming mai vechi.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.