PlayStation vrea sa impună demo-uri pentru jocurile de peste 34 de dolari

Sony a dezvăluit recent noua versiune actualizată pentru PlayStation Plus, care printre alte beneficii include și posibilitatea de a testa anumite jocuri pentru un timp limitat. Pentru a încuraja utilizatorii să aleagă noua subscripție, compania solicită dezvoltatorilor să creeze versiuni demo pentru toate jocurile care depășesc prețul de 34$. 

Game trial-urile pentru cele mai importante jocuri PS5 sau PS4 ar trebui să aibă cel puțin două ore și să fie disponibile în maxim trei luni de la publicarea unui joc pe PlayStation Store. Apoi, acestea ar trebui să rămână disponibile pe platformă pentru cel puțin un an. 

Sony nu a dezvăluit încă detalii despre procesul de implementare a noii reguli și nu știm momentan dacă dezvoltatorii vor fi recompensați pentru acest efort suplimentar. Deși într-o lume ideală orice joc ar veni la pachet cu o versiune trial, acesta necesită resurse și timp, pe care unele studiouri nu le au întotdeauna la dispoziție. 

Noile abonamente PlayStation Plus își vor face apariția în luna iunie și vor și împărțite în 3 niveluri de beneficii: Essential, Extra și Premium. Pe lângă toate avantajele vechiului PS Plus, gamerii vor avea acces atât la peste 400 de jocuri PS4 și PS5, cât și la titluri clasice PS1, PS2 și PSP. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.