Blizzard a anunțat noua expansiune World of Warcraft

La aproape 20 de ani de la lansarea jocului, Blizzard a anunțat cea de-a noua expansiune pentru World of Warcraft. Dragonflight îi va duce pe jucători înapoi în Azeroth, pe Insulele Dragonilor. 

Se pare că zvonurile au fost adevărate și da, chiar vei putea să joci cu un dragon. Odată cu această expansiune va fi disponibilă și o nouă rasă, Dracthyr, care se va putea alătura Alianței sau Hoardei. Clasa în care poate juca un Dracthyr se numește Evoker și poate lupta ca healer sub numele de Preservation, sau ca un damage dealer mid-range, numit Devastation. Dacă alegi să joci astfel, vei începe în propria zona de start, de la nivelul 58. 

Desigur, odată cu apariția dragonilor va fi disponibilă și o nouă formă de mișcare. Aceasta se numește Dragonriding și face exact ce sugerează numele: gamerii vor putea să călătorească între insule călare pe un dragon, care va căpăta abilități și mișcări noi pe măsură ce caracterul avansează în joc. Zonele pe care le vor explora jucătorii în insulele Dragonilor se numesc Waking Shores, Ohn’ahran Plains, Azure Span și Thaldraszus.

Odată cu expansiunea Dragonflight, fanii WoW vor primi și o nouă interfață pentru joc, un sistem nou de talente, dar și alte funcții utile când vine vorba despre profesii: comenzi de lucru, echipamente specifice și specializări. 

Momentan nu avem o dată oficială pentru lansare, însă Blizzard a promis că va oferi aceste detalii în următoarele săptămâni. Pe lângă Dragonflight, a fost anunțată și întoarcerea expansiunii din 2008, Wrath of the Lich King, în World of Warcraft Classic.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.