Avem primele imagini cu Sojourn, cel mai nou personaj din Overwatch 

Blizzard Entertainment a prezentat oficial cel mai nou personaj al francizei Overwatch. Sojourn își va face apariția odată cu versiunea PvP Beta Overwatch 2 la finalul lunii aprilie, iar cea mai importantă abilitate a sa se numește Overclock. 

Cei de la Blizzard au declarat că apariția unui nou erou a fost amânată atât de mult pentru că au dorit să fie ceva special, nu doar un alt personaj random aruncat în arenă. Aceștia au postat și un clip pe YouTube care ne prezintă povestea lui Sojourn. Se pare că în trecut, eroina a făcut parte din Forțele Speciale ale Canadei și s-a alăturat misiunii Overwatch în timpul războiului. Ulterior, a încheiat un parteneriat cu Jack Morrison (Soldier: 76) și a rămas permanent în echipă. 

După aproape 2 ani în care Overwatch nu a introdus niciun alt erou, Sojourn se alătură luptei cu forțe proaspete și arme cât se poate de interesante. Dacă îți place să joci în ofensivă, cu siguranță poate deveni una dintre preferatele tale. Abilitățile o ajută să fie extrem de agilă și destul de greu de lovit pe câmpul de luptă, potrivindu-se perfect în tabăra eroilor care se bazează cel mai mult pe damage-ul provocat. Armele noi ale lui Sojourn se numesc Railgun, Power slide și Disruptor shot, iar ultimata sa poartă numele de Overclock

Dacă vrei să afli mai multe despre gameplay-ul cu Sojourn, urmărește trailerul de mai jos: 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.