Jocurile Max Payne 1 și 2 vor fi remasterizate de Remedy

Remedy Entertainment a anunțat recent că lucrează împreună cu Rockstar Games la un remake al jocurilor Max Payne și Max Payne 2: The Fall of Max Payne. 

De ce am spus un remake deși sunt două jocuri? Pentru că dezvoltatorii plănuiesc să lanseze un singur titlu, care va fi compus din Max Payne 1 și 2. Acesta va fi bazat pe engine-ul proprietar Northlight și va fi disponibil pe PC, PlayStation 5 și Xbox Series X|S.

Sam Houser, fondatorul Rockstar Games a declarat că cei din echipă sunt fani ai jocului și că au fost mai mult decât încântați atunci când au primit propunerea pentru remake din partea Remedy. Conform informațiilor din comunicatul de presă, noul Max Payne va fi finanțat de Rockstar Games și va avea un buget demn de titlurile AAA. 

Fiind momentan în faza incipientă de dezvoltare, Max Payne nu are încă stabilită o dată de lansare. Cel mai probabil vom avea ceva de așteptat până când vom putea să-l jucăm, având în vedere toate proiectele în care este implicat studio-ul Remedy Entertainment în această perioada. Se lucrează intens la o continuare a jocului Control, la Alan Wake 2 care este programat să se lanseze în 2023, dar și la Vanguard, un joc co-op multiplayer dezvoltat împreună cu Tencent. 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.