Netflix a cumpărat Boss Fight Entertainment

În iulie 2021 Netflix a confirmat că urmează să se extindă și în segmentul de gaming. Iată că la nici un an diferență, compania ne demonstrează că are planuri serioase în acest sens, fiind deja la a treia achiziție de acest tip într-o perioadă de 6 luni. Anunțul oficial a fost făcut în urmă cu câteva zile pe site-ul Netflix

Boss Fight Entertainment se alătură așadar studiourilor Next Games și Night School Studio, achiziționate până acum de Netflix. Având în vedere jocurile din portofoliile acestora, se pare că cel puțin momentan, Netflix rămâne la planul inițial de a se extinde doar către gamingul pe mobil. 

Boss Fight Entertainment a fost fondat în 2013 de către David Rippy (CEO), Bill Jackson (CCO) și Scott Winsett (COO). Aceștia au afirmat că misiunea companiei lor este să livreze jocuri simple, frumoase și amuzante către gameri, oriunde ar vrea să se joace. Iar unul dintre avantajele achiziției de către Netflix este faptul că jocurile sunt oferite membrilor pe bază de subscripție. Astfel, ei se vor putea concentra mai mult pe experiența în gaming, și mai puțin pe monetizare și diverse ad-uri. 

Printre jocurile din portofoliul Netflix se numără Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Arcanium: Rise of Akhan sau Asphalt Xtreme. Acestea nu se bucură de o popularitate peste măsură, însă la cum au decurs lucrurile în ultimul an, nu ne-ar mira ca în viitorul apropiat să jucăm pe PC sau console un joc AAA marca Netflix.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.