Apex Legends Mobile este disponibil pentru pre-înregistrare pe Android

După amânarea din Februarie cauzată de evenimentele de pe scena globală, EA și Respawn Entertainment s-au decis în sfârșit să ne ofere mai multe detalii despre Apex Legends Mobile. Începând cu dată de 17 martie ne putem pre-înscrie pentru acces la joc, însă momentan doar pe Google Play. De versiunea iOS nu știm nimic încă, însă pe site-ul celor de la EA este specificat că va fi disponibilă în curând. 

Pe lângă faptul că vei avea acces instant la joc odată cu dată lansării, dacă te înregistrezi din timp ai ocazia să primești și reward-uri în joc. Acestea includ Founder’s Badge, Banner Frame – Bloodhound, Banner Pose – Bloodhound, Epic Skin – R99 sau Epic skin – Bloodhound. Oferta este limitată și depinde de numărul de pre-înregistrări. Atenție însă, limita este de 1 reward/cont. 

Lansarea oficială a versiunii Apex pe mobil va avea loc în vara acestui an, atât pe Android cât și pe iOS. Aceasta va primi un design special, conținut optimizat și hărți noi care vor fi disponibile doar pe varianta de mobil. Se va îmbogăți și echipa de Legende conform celor de la EA. Vom avea așadar la dispoziție abilități noi și alte moduri de gameplay care vor îmbogăți experiența de joc odată cu fiecare nou sezon.  

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.