World of Warcraft: Hoarda și Alianța în sfârșit împreună

Blizzard a anunțat că în curând jucătorii din Hoardă și din Alianță vor putea coopera în câteva dintre activitățile jocului.

Încă din 2004 de când s-a lansat World of Warcraft, jucătorii au fost obligați să aleagă dintre cele 2 facțiuni principale ale jocului. Acest lucru nu este unic în lumea MMORPG-urilor, dar faptul că cele 2 grupuri nu pot coopera deloc a fost mereu un subiect de discuție în comunitate. 

De exemplu, pe vremea când jucăm WoW făceam parte din Alianță, dar fratele meu era mereu de partea Hoardei. Eram obligați să creăm caractere separate ca să putem juca împreună. Mulți sunt de acord că această alegere tematică contribuie la atmosfera jocului. Din păcate, această separare nu este tocmai benefică pentru joc în acest moment, mai ales după ce a suferit pierderi masive în rândul abonaților.

Conform Blizzard, jucătorii celor 2 facțiuni pot coopera în Raid-uri, Dungeon-uri și anumite moduri PVP. Odată întrați în party, jucătorii din cele 2 grupuri vor fi în continuare “unfriendly” dar odată intrați în instanță, ei pot coopera liniștiți și pot face trade de loot. Ghildele și restul activităților care depind de matchmaking vor rămâne single-faction. Toate aceste schimbări vor fi vizibile odată cu lansarea patch-ului 9.2.5.

Rămâne de văzut dacă aceste schimbări vor aduce un suflu pozitiv jocului. Totul depinde de reacția comunității. 

Alex Duca
Alex Duca
Fost elev, student, jurnalist. Alex Duca este pasionat de tot ce înseamnă gaming și IT. Deține toate consolele Sony create vreodată iar jocul lui preferat este Tetris.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.