Respawn Entertainment lucrează la trei noi jocuri Star Wars

Respawn, studioul responsabil pentru jocuri precum Apex Legends și Titanfall, plănuiește să lanseze 3 noi jocuri Star Wars în următorii ani.

Studioul a anunțat că printre cele 3 titluri se află un sequel pentru Star Wars Jedi: Fallen Order, un FPS la care lucrează echipa responsabilă pentru Medal of Honor: Above and Beyond dar și un joc turn-based în parteneriat cu Bit Reactor, creatorii seriei XCOM. 

Omul care va fi supraveghea această nouă fază a relației dintre EA și Lucasfilm este Vince Zampella, GM și fondator Respawn. Vince este un veteran al industriei de gaming și cu siguranță viitorul jocurilor Star Wars este pe mâini bune. 

Din păcate, este foarte posibil ca seria Battlefront să nu mai continue, având în vedere că cei de la Respawn sunt la cârma jocurilor Star Wars pentru viitorul apropiat, conform Venturebeat. DICE, dezvoltatorii celor 2 jocuri Battlefront moderne, se pare că nu mai sunt responsabili pentru jocul multiplayer din lumea Star Wars, în schimb se vor ocupa exclusiv de titlurile din seria Battlefield. 

„Suntem mari fani Star Wars și suntem încântați să lucrăm cu Lucasfilm Games la noi titluri pe care ne-am dorit să le facem de ani de zile”, a spus Zampella. „Dacă vrei să faci jocuri grozave Star Wars, ar trebui să vii alături de noi în călătoria noastră.”

Viitorul sună bine pentru jocurile Star Wars, după ce Lucasfilm Games au anunțat acum ceva timp că vor permite și altor dezvoltatori să creeze jocuri în universul Lucasfilm. Ubisoft și Bethesda sunt alte 2 studiouri care lucrează la jocuri bazate pe filme Lucasfilm, respectiv un Action-Adventure Star Wars și un joc bazat pe Indiana Jones.

Alex Duca
Alex Duca
Fost elev, student, jurnalist. Alex Duca este pasionat de tot ce înseamnă gaming și IT. Deține toate consolele Sony create vreodată iar jocul lui preferat este Tetris.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.