Noul trailer Horizon Forbidden West ne oferă noi detalii despre poveste

Sony a postat un nou trailer pentru Horizon Forbidden West, care ne oferă câteva detalii despre povestea și lumea jocului. 

Horizon Forbidden West, continuarea hitului Horizon Zero Dawn dezvoltat de Guerilla Games, tocmai a primit un nou trailer de unde aflăm mai multe detalii despre povestea jocului, dar și un preview pentru ce o să ne aștepte în lumea post-apocaliptică Horizon. 

În noul joc, Aloy continuă lupta împotriva mașinilor cu formă de animale sau dinozauri. Lucrurile par să se complice din cauza unui soi de blestem care s-a năpustit asupra tărâmului. În călătoria ei, se pare ca Aloy va întâlni din nou personaje de diverse spețe, mai ales din cele mai puțin plăcute. În trailer vedem cum personajul principal se întâlnește cu un grup de bandiți dar și cu o sumedenie de mașinării din ce în ce mai înspăimântătoare. 

Mașinării noi

Noul trailer este o combinație între gameplay și cinematice, iar ambele arată absolut fenomenal. Este clar că cei de la Guerilla vor să folosească cât mai mult din capabilitățile PlayStation 5, chiar dacă jocul se va lansa și pe veteranul PlayStation 4. Putem doar specula cât de bine putea să arate dacă era lansat doar pe consola din noua generație. În orice caz, jocul va avea suport și pentru HDR, așa că pentru experiența completă pe PS5 este recomandat și un televizor HDR cât mai bun.

Horizon Forbidden West se va lansa pe PS4 și PS5 pe 18 februarie. Mai jos puteți urmări trailerul.

Alex Duca
Alex Duca
Fost elev, student, jurnalist. Alex Duca este pasionat de tot ce înseamnă gaming și IT. Deține toate consolele Sony create vreodată iar jocul lui preferat este Tetris.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.