Sniper Elite 5 a fost confirmat și va fi lansat anul viitor

În cadrul evenimentului ID@Xbox Showcase cei de la Rebelion au confirmat în sfârșit dezvoltarea unui nou joc din faimoasa franciză Sniper Elite.


Chiar dacă Sniper Elite 4 a fost o continuare fantastică a seriei, dezvoltatorii consideră că este timpul să trecem la nivelul următor. Sniper Eilte 5 se anunță extrem de promițător, cu o experiență de sniping de neegalat, o perspectivă third person pentru o abordare tactică a luptelor, dar și un kill cam îmbunătățit, mai realist și înspăimântător ca niciodată.


Faimosul sniper de elită, Karl Fairburne, se întoarce cu o nouă campanie, de data aceasta în Franța anului 1944, unde descoperă împreună cu rezistența franceză un proiect nazist secret care amenință să pună capăt războiului înainte ca Aliații să poată invada Europa.

Grafică locațiilor a fost îmbunătățită cu ajutorul fotogrametriei, pentru a recrea un mediu cât mai captivant și realist. Mecanicile de co-op au fost de asemenea îmbunătățite, jocul permițându-le acum coechipierilor să își ofere muniție și iteme, să își dea ordine și să se vindece reciproc.


O altă noutate este noul mod invasion, asemănător celui din Deathloop, în care jucătorii pot intra în campaniile altor jucători ca inamici lunetist. De asemenea, fanii modurilor multiplayer pot juca meciuri PvP cu 16 jucători sau pot face echipă cu alți trei jucători pentru a înfrunta valuri de inamici.

Sniper Elite 5 nu are încă o dată exactă de lansare, dar știm că lansarea va avea loc anul viitor, iar jocul va fi disponibil pe Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PS4, PS5 și PC prin Epic Games Store, Steam și Microsoft Store. Deci pregătiți-vă consola, PC-ul sau laptopul gaming pentru o nouă aventură de război, în stilul inconfundabil Sniper Elite.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.