Splinter Cell: Chaos Theory pentru PC poate fi revendicat gratuit

splinter-cell-chaos-theory

Sam Fisher nu a mai fost starul vreunui titlu Splinter Cell de la Blacklist (lansat în 2013) încoace, dar Ubisoft oferă acum gratuit al treilea — mulți spunând că probabil e și cel mai bun — joc din serie: Splinter Cell: Chaos Theory, din 2005. Poate fi revendicat gratuit pentru PC de pe Ubisoft Connect până pe 25 noiembrie.

Compania Ubisoft este în prezent, criticată puternic de propriul personal. La începutul acestei luni, grupul de angajați A Better Ubisoft a demarat o petiție deschisă prin care cere sprijin pentru revendicările adresate companiei. Inițiatorii petiției doresc ca Ubisoft să facă mai multe pentru a elimina presupușii agresori din companie și să ofere angajaților săi un „loc la masă” mai bun atunci când vine vorba de schimbări ale politicilor.

Revenind la giveaway, acesta vine cu ocazie celei de-a 35-a aniversări a Ubisoft, la fel ca trilogia 2.5D Assassin’s Creed Chronicles, care a fost oferită gratuit săptămâna trecută. (condoleanțe pentru cine a ratat-o, știm cum e…)

Splinter Cell: Chaos Theory a fost lansat în 2005, în timpul tranziției dintre a șasea și a șaptea generație de console. A fost primit cu aprecieri de criticii de la acea vreme și continuă să fie văzut ca unul dintre cele mai bune jocuri din seria Splinter Cell. Fiind un joc deja vechi, nu aveți nevoie de un PC ultraperformant sau de vreun laptop de gaming pentru a-l juca, așa că nu aveți nicio scuză să nu îi dați o șansă să vă uimească.

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.