Rockstar a retras de la vânzare varianta de PC a GTA: The Trilogy – The Definitive Edition

Rockstar a retras GTA: The Trilogy – The Definitive Edition pentru PC de la vânzare din cauza unor probleme cauzate de Rockstar Games Launcher care fac titlul nejucabil.

La momentul redactării acestei știri, versiunea de PC a trilogiei remasterizate GTA nu este disponibilă la vânzare pe site-ul Rockstar. Cei care au cumpărat titlul pentru PC nu îl pot juca, deoarece Rockstar Games Launcher — care este necesar pentru a reda colecția — este offline de aproximativ 15 ore.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition încă este însă disponibil la vânzare pentru PlayStation 4 și 5, Xbox și Nintendo Switch.

La doar câteva ore după lansarea colecției, contul Rockstar Support de Twitter a explicat: „Serviciile pentru Rockstar Games Launcher și titlurile suportate de acesta sunt temporar offline pentru mentenanță. Serviciile vor reveni imediat ce mentenanța este finalizată”. Asta înseamnă că GTA: The Trilogy, precum și alte jocuri Rockstar ca GTA 5 și Red Dead Redemption 2 nu pot fi jucate pe calculator în acest moment.

La 14 ore de la tweetul inițial, contul a oferit un update, spunând doar: „Vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere, continuăm să lucrăm la restabilirea serviciilor pentru Rockstar Games Launcher și titlurile suportate”.

Nu se știe încă ce a cauzat nevoia de mentenanță sau cât timp va dura aceasta, iar Rockstar nu a confirmat oficial că jocul a fost scos de la vânzare pe site-ul său din cauza acestei perioade în care launcherul e offline.

După cum v-ați fi așteptat, răspunsul din partea comunității a fost negativ, jucătorii fiind supărați de faptul că noua lor colecție de titluri singleplayer nu poate fi jucată din cauza unei probleme conexe cu un soft:

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.