Rockstar a anulat un joc în valoare de $53 milioane. Bully 2 este suspectul principal [surse]

Bully 2

Update:

Jason Schreier de la Bloomberg spune că 2K Games, companie deținută tot de Take-Two Interactive, a anulat un joc neanunțat dezvoltat de Hangar 13 (studioul responasbil de Mafia III și remake-ul primului joc, Mafia: Definitive Edition), potrivit unor „surse familiare cu decizia”. Acest proiect, cu nume de cod „Volt”, a trecut prin mai multe iterații, rebooturi și sughițuri tehnice, printre care și provocările generate de pandemia COVID-19.

Potrivit articolului Bloomberg (atenție, paywall), Volt era centrat pe supereroi care concurează online, deci un nou IP pentru Hangar 13. Directorii 2K nu au văzut proiectul drept o investiție înțeleaptă din cauza timpului de care avea nevoie să stea la rumenit înainte de a putea deveni un produs finit.

Știrea originală:

Take-Two Interactive, compania-mamă a Rockstar Games, a anulat un proiect neanunțat în valoare de 53 de milioane de dolari și, potrivit unui raport neoficial, este posibil să fi fost vorba de Bully 2.

Au existat zvonuri și scurgeri vehiculate pe internet în care se specula că Rockstar Games lucrează la un sequel pentru Bully de ani buni. Dacă vom afla vreodată că informațiile sunt adevărate, nu ar fi prima dată când o continuare este anulată în timpul dezvoltării. Știm că cel puțin o altă dezvoltare a unui sequel a fost realizată înainte ca proiectul să aibă vreodată șansa de a fi anunțat.

Take-Two Interactive a vorbit despre jocul anulat în cadrul ultimului său apel despte câștiguri cu investitorii, unde CEO-ul Strauss Zelnick a precizat că a fost alocat „mult timp și resurse”, dar, în cele din urmă, proiectul nu atingea „nivelul de excelență” necesar.

“Când am vorbit despre conducta noastră robustă, pe o perioadă de mai mulți ani, am spus că anumite titluri nu vor izbuti. ​​Și acesta a fost unul dintre ele”, a spus Zelnick. „Până la urmă, nu mai sunt multe de spus. Am dedicat mult timp și resurse proprietății. Standardele noastre sunt incredibil de înalte. Încercăm să construim francize de succes. Și, în anumite cazuri, nu avem încrederea că ceva va atinge acel nivel de excelență și, prin urmare, nu putem continua cu respectivul proiect.”

După cum se poate vedea, Zelnick nu specifică numele jocului în cauză, dar Nick Baker, un insider cunoscut din industrie, pare să creadă că este — sau mai bine zis a fost — vorba despre Bully 2.

„Mi s-a spus anul trecut că au anulat Bully 2”, a spus Baker pe Twitter. „Am menționat un joc anulat la podcast acum câteva săptămâni, pe care nu am vrut să-l menționez public. Asta a fost tot. Bănuiesc că aceasta este anularea la care se referă.”

Sursa: ComicBook

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.