McCree din Overwatch a fost rebotezat în Cole Cassidy

Jesse McCree

Dezvoltatorul Blizzard Entertainment a anunțat vineri pe Twitter că vânătorul de recompense din Overwatch, Jesse McCree, a fost rebotezat în Cole Cassidy. Noul nume va începe să apară în Overwatch din 26 octombrie.

Blizzard i-a schimbat numele lui McCree ca parte a unui plan mai amplu de eliminare a referințelor către dezvoltatorii din viața reală și foștii angajați ai studioului în urma unui proces juridic. În iulie, Departamentul pentru Angajare și Locuințe Echitabile California a dat în judecată compania-mamă Activision Blizzard, pretinzând că a promovat o „cultură a frăției” prin care angajatele au fost supuse hărțuirii sexuale și discriminării de gen.

Dezvoltatorii World of Warcraft și Overwatch s-au angajat de atunci în misiunea de a elimina referințele la orice individ implicat în proces — inclusiv să redenumească anumite personaje și locații botezate după angajați. Printre acuzați se numără fostul angajat al Blizzard Entertainment, Jesse McCree, al cărui nume a fost împrumutat pentru cowboy-ul din Overwatch.

În august, echipa de dezvoltare a Overwatch a anunțat că îi schimbă numele lui McCree. Echipa a spus într-o declarație că „este necesar să schimbe numele eroului cunoscut în prezent ca McCree cu ceva care să reprezinte mai bine valorile Overwatch”. Schimbarea, au spus dezvoltatorii, ar fi impactat lansarea planificată a unui arc narativ din joc în care McCree joacă un rol cheie.

„În viitor, personajele nu vor mai fi numite după angajați adevărați și vom fi mai atenți cu privire la adăugarea de referințe din lumea reală în viitorul conținut din Overwatch

Angajamentul are deja efecte în Overwatch 2, care prezenta anterior referiri la fostul director de joc Jeff Kaplan. Kaplan, care a părăsit Blizzard Entertainment în aprilie, era menționat pe panourile dintr-o pizzerie de pe harta New York a sequelului, care a fost de atunci revizuită.

Cu tot shitshow-ul prin care încă trece, Blizzard continuă să lucreze la update-uri pentru Overwatch și la finalizarea lui Overwatch 2, care este programat să apară în 2022.

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.