Five Nights at Freddy’s nu va mai fi regizat de Chris Columbus

Collider a vorbit recent cu Jason Blum, CEO al Blumhouse Productions, care a preluat drepturile asupra filmului Five Nights at Freddy’s în 2017. În timpul unui interviu, acesta a spus despre cel care trebuia să regizeze filmul, Chris Columbus (regizorul primelor două filme Home Alone, al primelor două cu Harry Potter și … Pixels) că: „nu mai este atașat proiectului”.

Scott Cawthon, creatorul jocurilor Five Nights at Freddy’s, rămâne implicat în procesul decizional. În 2018, când s-a anunțat că filmul a fost amânat pentru că încă era în căutarea scenariului perfect, Cawthon a spus: „fie iese filmul cum trebuie, fie nu mai iese niciun film”.

Așa cum Blum a declarat pentru Collider, „Nu am dreptul să fac ceva ce nu-i place lui Scott. Practic, Scott vrea un echivalent de genul ‘final cut’, durând mai mult decât ne așteptam să obținem o poveste potrivită”. Întrebat dacă a fost găsit un nou regizor, Blum a răspuns: „Aceasta este o informație confidențială”.

Cawthon nu mai lucrează la jocurile Five Nights at Freddy’s, retrăgându-se la începutul acestui an după ce a fost făcut public că a donat sume importante de bani în America comitetelor conservatoare și politicienilor, inclusiv lui Donald Trump, supărând mulți fani – în special o pătură mare de fani ai Five Nights at Freddy’s din comunitatea LGBTQ +.

Jocurile FNAF sunt disponibile pe PC și pe toate consolele de jocuri importante lansate de la PS4 și Xbox One încoace. De fapt, fiind jocuri fără cerințe de sistem prea mari, ele sunt disponibile și pe tablete și telefoane Android și iOS.

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.