Aang și Korra din serialele Avatar se alătură personajelor din Nickelodeon All-Star Brawl

aang korra brawl

Fighting-platformerul bazat pe desenele animate Nickelodeon, All-Star Brawl, îi va avea pe Aang din Avatar: The Last Airbender și Korra din sequelul The Legend of Korra drept personaje jucabile.

Cei doi noi luptători au fost confirmați în cel mai recent podcast al lui Larry Hryb (aka Major Nelson al Xbox), lista cu personaje a jocului numărând cu tot cu cei doi — până acum — 19 personaje.

Publisherul GameMill Entertainment a postat imediat showcase-uri în toată splendoarea celor 4 elemente pentru ambele personaje, chiar înainte de a avea timp să procesăm faptul că există în sfârșit un joc care ne va permite cât de curând să-i vedem pe cei doi Avatari, Aang și Korra, la o cafteală clasică a la Smash Bros.

Aang este descris ca un personaj mobil, specializat în combouri aeriene, așa că așteaptați-vă ca airbenderul să jongleze cu cele mai comice caractere atunci când Nickelodeon All-Star Brawl va sosi pe 5 octombrie.

Atacurile terestre și aeriene ale lui Aang sunt, evident, puțin mai agresive decât artele marțiale modificate care alcătuiesc stilul său original de luptă din serial, dar mișcările de bază sunt o adaptare destul de bună a cum se comportă călugărul.

Așa cum v-ați aștepta, airbendingul este o parte cheie a setului său de mișcări, precum și a atacurilor sale speciale, totul arătând destul de frumos și fluid în mișcare. Bonus, la 100% damage sau peste, Aang poate intra în Avatar State cu câteva mișcări, ceea ce este o atenție la detaliu bine venită.

De cealaltă parte, Korra se concentrează mai mult pe atacuri de aproape și excelează în duelurile terestre. Iar în timp ce Aang se concentrează pe airbending, Korra folosește o varietate mai mare de elemente în atacurile sale, ceea ce reflectă destul de bine modul diferit în care luptă cei doi Avatari din serialele lor respective.

Multe dintre mișcările lui Korra pot fi, de asemenea, înlănțuite în alte atacuri sau pot fi încărcate pentru mai mult damage și distanță.

Korra și Aang vin și cu propriile stage-uri (arene), mizând și mai mult pe o prezentare autentică.

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.