Netflix achiziționează dezvoltatorul Oxenfree

netflix oxenfree

Night School Studio, dezvoltatorul aclamatului Oxenfree și sequel-ului, a fost achiziționat de Netflix.

Night School și-a câștigat reputația pentru crearea unor aventuri narative captivante, scrise isteț, de-a lungul celor patru jocuri lansate de la înființarea studioului din 2014.

După Oxenfree, lăudat de critici și nu numai în 2016, Night School a lansat un joc bazat pe serialul Mr. Robot, intitulat 1.51exfiltrati0n, care a fost urmat de aventura prin pubul iadului Afterparty și escapada spațială Next Stop Nowhere, exclusivă pentru Apple store.

De curând, studioul a confirmat că lucrează la o continuare pentru Oxenfree, denumită Lost Signals, care se va lansa undeva anul viitor.

Anunțând achiziția Netflix pe blogul său, Night School a explicat că serviciul de streaming „oferă industriei cinematografice, a serialelor televizate și, mai nou, producătorilor de jocuri video o pânză fără precedent pentru a crea și a oferi divertisment excelent pentru milioane de oameni. Explorările noastre în dimensiunea jocurilor narative și palmaresul Netflix de a susține povestitori diverși fac o pereche atât de naturală! Am simțit că ambele echipe au ajuns instinctiv la această concluzie.”

Nu există niciun indiciu la ce ar putea lucra studioul pentru Netflix, dar Night school i-a liniștit pe fani că „va continua să lucreze la” Oxenfree 2. „Deocamdată, există un caleidoscop de fluturi în stomacurile colective ale echipei noastre,” a concluzionat mesajul „pentru că noi credem cu tărie că avem șansa de a avea un impact pozitiv asupra modului în care oamenii descoperă, joacă și împărtășesc jocuri narative unul cu celălalt.”

Anunțul de astăzi urmează demersurile în continuă desfășurare ale Netflix de a intra pe piața jocurilor video, deoarece lansează trei noi titluri de mobil pentru abonații din Polonia, Italia și Spania.

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.