Actorul vocal al personajului Colt Vahn din Deathloop a primit un PS5 din partea Microsoft

deathloop ps5 microsoft

Microsoft i-a trimis vocii lui Colt Vahn din Deathloop, Jason Kelley, un PS5 pentru a putea juca jocul în care a jucat rolul principal. (hah, joc de cuvinte)

Ar putea părea ciudat la prima vedere, având în vedere că PS5 este rivalul direct al consolei next-gen Microsoft, Xbox Series X, iar publisherul Bethesda și compania mamă Zenimax au fost achiziționate de Microsoft după ce Bethesda a semnat cu Sony pentru a lansa Deathloop exclusiv pe PS5 (și PC-uri gaming, vezi cerințe minime). Mă repet pentru claritate: un studio deținut de Microsoft tocmai a lansat un joc exclusiv pentru console PS5.

Kelley a sărbătorit lansarea jocului dezvoltat de Arkane Studios printr-un mesaj video special adresat „Deathlooperilor” săptămâna trecută pe Twitter. „Abia aștept să puneți mâna pe acest joc … dacă cineva îmi poate face rost de o copie și un PlayStation 5, aș aprecia mult.”, a spus actorul vocal.

Pete Hines, vicepreședinte senior de marketing și comunicări globale la Bethesda, pare să fi auzit strigătul de ajutor:

„Probabil te pot ajuta să-ți găsesc un PS5 pentru a te putea juca”, a răspuns Hines pe Twitter. „Meriți șansa de a juca drept Colt și de a te bucura de propria-ți performanță uimitoare.”

Potrivit unui interviu acordat pentru JumpCut PLAY (mulțumesc, TheGamer), Hines s-a ținut de cuvânt. După cum a explicat Kelley într-un interviu recent: „Am făcut un anunț, făceam un bit și am spus că nu am unul [PS5] și se pare că tocmai am fost anunțat de Bethesda că un PS5 mi-a fost pus la dispoziție și îmi va fi livrat, cu tot cu jocul [Deathloop]. Deci, mă voi juca … Sunt super entuziasmat.”

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.