Life is Strange: True Colors este bombardat cu recenzii negative

În timp ce mulți jucători încă se bucură de noul Life is Strange: True Colors, jocul este în prezent bombardat cu recenzii negative pe Steam. Aparent are legătură cu includerea unui steag tibetan în Haven Springs, orașul în care se desfășoară povestea.

Life is Strange: True Colors a fost dezvăluit la începutul acestui an alături de cadrul în care urmau să sălășluiască jucătorii: micul oraș montan Haven Springs. Unul dintre magazinele de pe strada principală a orașului se numește Treasures of Tibet, pe lângă care personajul principal, Alex Chen, trece la scurt timp după începutul jocului. Fâlfâind vizibil în afara magazinului, drapelul tibetan este flama ce a stârnit valul învăpăiat de recenzii negative de pe Steam.

true colors recenzii steag tibetan

În prezent, Life is Strange: True Colors este bombardat pe Steam de către vorbitorii chinezi supărați că steagul tibetan există în joc. Acesta este considerat simbolul mișcării de independență tibetane și, deci, este interzis în China continentală. În timp ce recenziile lui True Colors sunt încă marcate pe Steam cu calificativul „Foarte pozitive”, o proporție semnificativă din acestea sunt negative și provin de la vorbitori de chineză.

„Taiwan, Hong Kong, Macau și Tibet au fost teritorii chineze încă din cele mai vechi timpuri. Indiferent de părerea învechiților, acestea se vor întoarce în cele din urmă în patria mamă.” – scrie frustrat un utilizator

Life Is Strange: True Colors s-a lansat pe 10 septembrie 2021 pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X / S, Stadia și PC, urmând să apară mai târziu și pe Nintendo Switch. Este al cincilea titlu din seria Life Is Strange și al treilea joc principal, succedând Life Is Strange 2. Intriga se concentrează pe Alex Chen, o tânără care are puterea de a simți și absorbi emoțiile altora, dar care încearcă simultan să rezolve misterul din spatele morții fratelui ei.

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.