PlayStation se răzgândește: Horizon Forbidden West va avea o cale de upgrade PS4-PS5

Cei care achiziționează Horizon Forbidden West pe PlayStation 4 vor primi și versiunea pentru PlayStation 5 gratuit, indiferent de ediția pe care o cumpără, a anunțat sâmbătă Sony Interactive Entertainment.

Decizia este schimbată la 180° față de anunțul precedent al lui Sony și al dezvoltatorilor de la Guerrilla Games. Drepturile duble (dual entitlement) pentru Horizon Forbidden West pe PS4 și PS5 erau oferite numai clienților care achiziționau ediția Digital Deluxe de $80 sau cele mai scumpe — Collector’s sau Regalla — ale jocului.

Horizon Forbidden West Collector's Edition
Horizon Forbidden West Collector’s Edition

Președintele și CEO-ul SIE, Jim Ryan, a anunțat schimbarea deciziei într-o actualizare postată pe blogul PlayStation, spunând că „este clar că ofertele pe care le-am confirmat în lansarea noastră de precomandă și-au ratat ținta”.

Anul trecut, Ryan a declarat într-un interviu acordat lui The Washington Post„avem o cale de upgrade pentru utilizatorii PS4 pentru a obține versiunile PS5 gratuit”. Potrivit declarației lui Ryan pe blogul PlayStation, această ofertă era menită să fie limitată la titlurile de lansare dintre generații (cross-gen) care apar pe PS5— adică o perioadă tranzitorie în care utilizatorii de PS4 fac trecerea cătinel la PS5.

Anul trecut ne-am luat angajamentul de a oferi upgrade-uri gratuite pentru titlurile noastre de lansare cross-gen, care includeau Horizon Forbidden West. În timp ce impactul profund al pandemiei a împins Forbidden West din perioada de lansare pe care ne-am imaginat-o inițial, vom rămâne alături de oferta noastră: Jucătorii care cumpără Horizon Forbidden West pe PlayStation 4 vor putea face upgrade gratuit la versiunea de PlayStation 5.

Vreau, de asemenea, să confirm astăzi că, de aici încolo, titlurile cross-gen exclusive de la PlayStation (care se lansează pe PS4 și PS5) — atât în format digital, cât și fizic — vor oferi o opțiune de upgrade digital de $10 de la PS4 la PS5. Acest lucru se va aplica noilor God of WarGran Turismo 7 și oricărui alt titlu exclusiv PS4 și PS5 cross-gen publicat de Sony Interactive Entertainment.

Atenție: Sony a subliniat că upgrade-ul unei versiuni fizice PS4 a unui joc cross-gen la o versiune digitală a acelui joc pe PlayStation 5 va necesita o consolă PS5 cu o unitate optică.

Horizon Forbidden West se lansează pe PS4 și PS5 pe 18 februarie 2022.

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.