Jabra reîmprospătează gama de căști wireless cu 3 modele noi Elite

Jabra a anunțat o revizuire a întregii sale game de căști wireless. Compania introduce trei noi modele și elimină treptat atât Elite 65t, cât și 75t până la sfârșitul anului; Elite 85t va rămâne parte a familiei de produse. Jabra spune că ultimele sale dispozitive — Elite 7 Pro, Elite 7 Active și Elite 3 — se bazează pe experiența a șase generații pe piața de căști true wireless.

Fiecare pereche este concepută pentru scenarii particulare: Elite 7 Pro ($200) promit „o claritate maximă a apelului” datorită noului sistem MultiSensor Voice care combină un senzor de bone conduction, patru microfoane și algoritmi pentru optimizarea calității apelurilor. Active noise cancellingul (ANC) este inclus, iar căștile regândite sunt cu 16% mai mici decât Elite 75t.

Jabra spune că a ajuns la acest design prin studierea a 62.000 de scanări unice ale urechii umane. Compania promite, de asemenea, 9 ore de funcționare cu ANC activat, în timp ce majoritatea produselor rivale se situează undeva în jurul a 5 ore.

Jabra Elite 7 Pro
Jabra Elite 7 Pro

Căștile Elite 7 Active ($180), așa cum sugerează și numele, sunt concepute pentru fitness, alergare și alte scenarii de utilizare care implică multă mișcare. Jabra susține că experiența sonoră ar trebui să fie identică cu cea de pe Pros — deși acestea nu dispun de tehnologia MultiSensor Voice pentru apeluri de top. Dar vin cu tehnologie ShakeGrip, care presupune o fixare mai sigură în ureche, fără să se clintească în timpul antrenamentelor. Practic sunt învelit într-un cauciuc mai special.

Jabra Elite 7 Active
Jabra Elite 7 Active

La doar $79, Elite 3 sunt cele mai ieftine căști wireless pe care Jabra le-a lansat până acum. Acestea includ drivere de 6 mm și patru microfoane pentru apeluri. Jabra incorporează și suport pentru codecul Qualcomm aptX HD, mare lucru la această gamă de preț. Elite 3-urile ar trebui să poată atinge 7 ore de viață a bateriei (28 de ore cu tot cu carcasă).

Deși le lipsește ANC-ul, izolarea lor „remarcabilă” a zgomotului este aparent suficient de bună pentru ca Jabra să includă un transparency mode. Căștile au un „design elegant danez” și vor veni în mov, bej deschis, gri închis și bleumarin.

Jabra Elite 3
Jabra Elite 3

Toate cele trei modele dau un ton mult mai puțin industrial decât căștile din trecut Jabra, cu găuri de microfon mai puțin evidente, dar și alte retușuri.

Jabra spune că Elite 3 vor fi disponibile începând cu 1 septembrie, Elite 7 Pro și Elite 7 Active pe 1 octombrie.

Un mod prin care compania daneză s-a remarcat față de concurenții proeminenți, Apple, Samsung și Sony, este includerea suportului pentru Bluetooth multipoint, care permite căștilor Jabra să se conecteze la două dispozitive simultan. Este un feature care poate fi foarte greu de găsit la alte căști wireless.

Jabra le-a spus celor de la The Verge că atât Elite 7 Pro, cât și Elite 7 Active vor include multipoint, dar Elite 3 nu — unul din motivele pentru care vin la un preț așa mic. De asemenea, va exista o perioadă de așteptare înainte ca multipoint să fie disponibil și pe Elite 7 Pro.

„Multi connect, o caracteristică Jabra apreciată de milioane de utilizatori Elite din întreaga lume, va veni la Elite 7 Pro într-un update la firmware mai târziu în octombrie”, a spus un purtător de cuvânt al Jabra. „Am avut nevoie de puțin timp suplimentar pentru a ne asigura că putem aduce această experiență într-un form factor mai elegant și mai avansat ca niciodată.”

Ciprian Ghibirdic
Ciprian Ghibirdic
Joacă avocatul diavolului mai bine decât orice hack & slash. E de evitat angajarea în discuții cu el, căci „angajare” face parte din câmpul lexical al cuvântului „muncă” — de altfel indezirabil. Și, din cuvânt în cuvânt — că tot a învățat din Bee Simulator — a ajuns să scrie la Overheat. Ah, și mai ales „simulare” îi retrezește angoasa existențială, așa că alege să-și petreacă jumătate din zi în „experiențe interactive”, „povești imaculate” și alte pseudonime escapiste pentru jocurile video.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.