Motorola Edge 20, disponibil la precomandă împreună cu un cadou Fitbit

Motorola Edge 20 a devenit în mod oficial disponibil pentru precomandă în România. Dacă îl comandați de la unul dintre magazinele partenere (Altex, Media Galaxy, eMag, Flanco) în perioada 19-29 august veți beneficia de un pachet cadou care include pe lângă telefon o brățară Fitbit Luxe Black. Prețul recomandat este unul de 2.399 lei.

Din punct de vedere estetic telefonul este unul minimalist și are o grosime redusă, de doar 6.99mm. Astfel, noul Edge 20 este cel mai subțire model din portofoliul Motorola, dar și unul dintre cele mai subțiri telefoane 5G disponibile.

Nici când vine vorba de sistemul de camere telefonul nu o duce rău, el având o cameră principală de 108MP, un obiectiv ultra-wide, lentile macro și un teleobiectiv 20X Super Zoom. Ecranul se laudă cu o rată de refresh de 144Hz, împreună cu un ecran cu diagonală de 6.7inch.

Din punct de vedere al hardware-ului avem un Snapdragon 778G, memorie internă de 128GB și 8GB de memorie RAM, totul alimentat de o baterie de 4000 mAh care dispune de încărcare rapidă de 30W.

În final merită menționat că Fitbit Luxe este un accesoriu ce completează perfect telefonul, atât aspectual vorbind cât și ca funcții practice (multiple opțiuni de monitorizare a activităților fizice și a ritmului cardiac 24/7).

Puteți afla mai multe despre campanie și telefon pe site-ul oficial Motorola.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.