Tetris Effect: Connected va fi disponibil pe Switch de pe 8 septembrie

Tetris Effect a fost dezvoltat de binecunoscutul japonez Tetsuya Mizuguchi, fondatorul studioului Enhance, cunoscut și pentru alte jocuri precum Rez, Lumines și Space Channel 5. Odată cu lansarea Tetris Effect, acesta a reușit într-un mod uimitor să transforme legendarul joc cu cărămizi, deja foarte captivant pentru public, într-o adevărată artă, iar anul trecut a lansat și o îmbunătățită a jocului denumită Tetris Effect: Connected.

Fiind o variantă extinsă a jocului Tetris Effects apărut inițial în 2018, jocul dispune acum de o serie de moduri de multiplayer, atât co-op cât și competitiv, atât local cât și online, iar când vine vorba de online, jocul este cross platform.

Varianta Connected există deja pe Xbox Game Pass, iar începând de pe 18 august va fi disponibilă și pe Steam (poate fi jucată cam pe orice PC gaming din ultimii 5 ani) dar și pe PS4, Epic și Oculus VR sub forma unui update gratuit, iar vestea cea bună este că de pe 8 septembrie va fi lansată și versiunea de Switch. Varianta inclusă pe Switch va cuprinde tot conținutul disponibil și pe celelalte platforme, inclusiv modurile de multiplayer competitiv și co-op online și offline, ceea ce înseamnă că va putea fi jucat cu două Joy-Con-uri pe același ecran.

Studioul Enhance a anunțat pe Twitter că în primele 2 săptămâni de la lansare va exista și o reducere de 25% pentru achiziționarea jocului, așa că fiți pe fază. 😉

Eu personal sunt o mare fană a jocului original Tetris, iar dacă nu ați încercat până acum Tetris Effect, trebuie să vă spun că gameplay-ul este o adevărată experiență senzorială, cu soundtrack-uri fascinante și o grafică captivantă. Practic reprezintă combinația perfectă între un festival de muzică și jocul preferat.

Acestea fiind spuse, nu ne rămâne decât să așteptăm lansarea jocului pe toate platformele disponibile.
Tu ce părere ai despre Tetris Effects: Connected și pe ce platforma îți place să te joci cel mai mult?

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.