Mirny-13- cel mai mare event de Halloween în World of Tanks

Dacă perioada în care ne aflăm în clipa de față nu e ceva de speriat, atunci sosirea Halloween-ului ar trebui să fie încă un motiv în plus să stați acasă, astfel încât să vedeți cu ce idei năstrușnice au mai venit dezvoltatorii jocurilor voastre preferate pentru a condimenta atmosfera.

De exemplu, în intervalul 26 octombrie – 9 noiembrie, World of Tanks vă așteaptă cu unul dintre cele mai mari event-uri de Halloween din ultimii 10 ani. Realizat în colaborare cu Masahiro Ito, Art Director-ul și Monster Designer-ul din universul Silent Hill și Akira Yamaoka, compozitorul din spatele aceleiași serii, jucătorii vor pătrunde într-o poveste sinistră unde un experiment științific a dat chix într-o locație misterioasă intitulată Mirny-13.

 

În cadrul acestui mod PvE va trebui să vă coordonați într-un pluton de 5 tanchiști, cu tancuri de Tier IX modificate, unde veți afla treptat povestea din spatele Mirny-13. astfel încât să treceți cu bine de cele trei 4 stage-uri. Cei care se vor aventura de capul lor îi va aștepta pierzania. Nu merge ca în Scooby Doo cu “Let’s split up, Gang!”.

De-a lungul event-ului veți avea șansa să deblocați conținut special cum ar fi echipaje cu abilități unice, skin-uri 3D, camuflaje și credite + XP doldora care vor putea fi folosite chiar și în modurile de joc standard din World of Tanks pentru a debloca upgrade-uri sau alte tancuri mult dorite.

“Modul de Halloween din acest an pentru World of Tanks a fost o experiență interesantă și plină de satisfacție. Combinația dintre artiștii pasionați de la Wargaming și viziunea noastră comună pentru un event înfricoșător și unic a făcut acest lucru posibil.

Proiectele mele precedente sunt cunoscute pentru atmosfere tulburătoare, fire narative înspăimântătoare și bestii de coșmar, așa că sper că și jucătorii de World of Tanks sunt pregătiți să experimenteze toate aceste lucruri de Halloween” afirmă Masahiro Ito

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.