Cum arată televizoarele viitorului? Privește gama QLED 2020 de la Samsung

În urmă cu câteva zile am participat la evenimentul online organizat de Samsung în care a fost prezentată nouă gamă de televizoare QLED 4K, QLED 8K 2020, precum și seria Lifestyle.


Producătorii au pus accent pe caracteristicile de care oamenii sunt cei mai interesați atunci când își aleg un televizor, și anume calitatea imaginii și a sunetului, dar și pe design. Pentru casele moderne, acest ultim aspect devine din ce în ce mai important, iar pretențiile sunt destul de ridicate. Nu ne mai dorim un simplu televizor așezat pe o comodă în mijlocul sufrageriei. Ne dorim un obiect de artă care să se îmbine perfect cu decorul casei. 

Dar să le luăm pe rând.

Gama QLED 8K
Această nouă gamă de televizoare acceptă redarea de conținut nativ 8K și include modelele: QLED Q950, QLED Q800 și QLED Q700.

Gama QLED 4K cuprinde 5 modele noi, cu diagonale cuprinse între 43” (109cm) până la 85”. Televizoarele din această gamă au la bază tehnologia Quantum Dot, care oferă 100% volum de culoare și tehnologia AI Upscaling, care convertește automat conținutul la calitate 4K, indiferent de sursă acestuia.

Iar acum să vorbim despre vedetele acestei noi serii de televizoare care mie mi-au plăcut cel mai mult, și anume Gama Lifestyle: The Serif și The Frame.

Punctul forte al lui The Frame, așa cum sugerează și numele, este că se poate integra în orice decor, întocmai ca un tablou sau o pictură celebră. Atunci când nu este folosit ca televizor, utilizatorii pot alege să afișeze pe fundal orice imagine din perioada clasică până la cea contemporană.


Iar modelul The Serif se poate integra perfect în orice decor și poate fi așezat oriunde în locuință. Designul acestuia este total diferit de televizoarele convenționale cu care eram obișnuiti.


Practic se poate camufla atât de ușor într-un șevalet încât invitații nici nu vor ști că există un televizor în cameră. Iar atunci când este oprit, și acesta afișează imagini la alegere inspirate din natură de această dată, care pot fi configurate pentru rularea în Ambient Mode.

Voi pe care l-ați alege?

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.