Piloții Formula 1 continuă sezonul online, în jocul oficial. Unde poți urmări campionatul Virtual Grand Prix?

Dacă săptămână trecută vorbeam despre fotbaliștii a două mari echipe de fotbal din Spania care s-au întrecut într-un meci de FIFA 20, astăzi a venit vremea piloților de Formula 1 să treacă la jocuri video.

După anularea unor curse și amânarea altora din sezonul 2020 de Formula 1, organizatorii competiției au pus la cale un turneu de Esports denumit Virtual Grand Prix, la care vor lua parte câțiva dintre piloții de Formula 1, spre deliciul fanilor.

Turneul online va fi transmis live în toată lumea pe canalele oficiale F1 de Youtube, Twitch și Facebook și va avea loc exact în weekendurile în care ar fi trebuit să se desfășoare cursele oficiale.

Cei mai mari piloți de Formula 1 se vor întrece într-o serie de super curse în jocul oficial F1 2019 pe PC, dezvoltat de Codemasters. Piloții vor trece în etapa următoare pe baza scorului din joc, diferențierea făcându-se pe baza celui mai rapid timp.

Mai mult decât atât, în weekendurile în care nu erau programate curse oficiale, pasionații de Formula 1 din toată lumea care dețin un PC de gaming se vor putea întrece online, amical, chiar cu piloții preferați, în același joc.

Formula 1 vă găzdui online aceste curse pentru a încuraja publicul să rămână alaturi de sportul lor preferat pe perioada crizei COVID-19.

Prima ediție a cursei online a avut loc aseară, iar înregistrarea poate fi urmărită aici.

Sursa

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.